Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

první SuperStar

Nepodstupuji nikomu žádná svá vlastnická. Aneta Langerová 24 se ve svých 18 letech stala historicky první českou SuperStar v soutěži prorazila jako rebelující rockerka.


Gabriela Al Dhabba Wish You Were Here Cesko Hleda Superstar 2 Top 9 Wish You Are Here Superstar Wish

Každý díl v televizi tehdy sledovalo skoro tři miliony diváků.

. Nepodstupuji nikomu žádná svá vlastnická. James Blunt - Youre Beautiful. Co vás čeká během živých přenosů. Nepatřil k nejvýraznějším finalistům přesto svým hlasem Martin Chodúr přesvědčil diváky aby z něj udělali první Česko Slovenskou SuperStar.

Olíbená písnička v HD kvalitě. Za tu dobu se v soutěži vystřídali různí porotci kteří v show objevili spoustu nových talentů. ODEBÍREJ KANÁL EMIL ZIGFRID. Není divu že i samotní finalisté na rok 2004 vzpomínají s nostalgií a slzou v oku.

Nevýrazná holka v rukách vizážistů poprvé rozkvetla. NEVÁHEJ ANI VTEŘINUPrvní final SuperStar 2020 - kdo vypadne 2452020. Od jeho vítězství uplynulo 12 let a za tu dobu se talentovaný rodák z Ostravy kromě jiného stal otcem. První ročník se ale zapsal do dějin a jeho finalisty si lidé pamatují i po letech.

Bonusy SuperStar První finálový večer SuperStar. Lidé s nadšením sledovali výkony soutěžících kteří se toužili dostat do vysněného finále a stát se hvězdou. Někteří diváci přiznávají že se zatímco na další řady už se nedívali první řadu zhlédli celou a dodnes je to pro ně nostalgická záležitost. První řada pěvecké soutěže Superstar která byla v České republice v roce 2004 odvysílána se stala velkým hitem.

Tomáš Savka Standa Dolínek Julián Záhorovský Martina Balogová Sámer. Proto bylo pro diváky příjemným překvapením když se v nedělním živém vysílání sešla téměř celá parta z první série. S vítězstvím naložila po svém za manažera si zvolila bratra Nikolu. Historicky první SuperStar podobně jako VyVolené sledovali i ti jimž jsou reality show cizí a vyhýbají se jim obloukem.

Zásnuby přímo na jevišti. Od vysílání první řady SuperStar uběhlo neuvěřitelných sedmnáct let. Mezi finalisty tehdy patřili. V roce 2004 se na televizních obrazovkách poprvé objevila pěvecká reality show SuperStar s názvem Česko hledá SuperStar a slavila obrovský divácký úspěch.

Aneta Langerová - první česká Superstar - 1část souhrnu soutěže Česko hledá Superstar. Sraz finalistů první SuperStar nevyšel podle plánu Šárka Vaňková 34 Sámer Issa 36 Julián Záhorovský 37 Petr Poláček 37 Martina Balogová 43 Tomáš Savka 38 Veronika Zaňková 36 a Standa Dolínek 37 si ale společně zazpívali. Teď se partička v čele s Šárkou Vaňkovou 34 a Sámerem Issou 36 znovu sešla chyběly jen Petra Páchová 35 a Aneta Langerová 35. Aneta Langerová - první česká Superstar - 2část souhrnu soutěže Česko hledá Superstar.

Jména deseti nejlepších si dost možná pamatujete dodnes. Hvězda první SuperStar Martina Balogová 43.


Pin On Stocks


Pin On Revue


Co Ted Delaji Finaliste Prvni Superstar Samer Ma Odbarvene Vlasy Dolinek Je Pojistovak A Zahorovsky Bojoval Za Ceskou Postu Movie Posters Movies Poster


Ma Jasno Pavol Habera Si S Hrobnikem Domluvil Vlastni Pohreb In 2021 Celebrities Leather Jacket Fashion


Lida Baarova Movie Stars Celebrities Actors


Pin On Superstar Ii

Post a Comment for "první SuperStar"